Skrutka farmárska na kotvenie plechu 4,8x35/250ks WF RAL 9003

Skrutka samorezna pre kotvenie plechu do oceľového podkladu od 3 do 7mm

Označenie výrobcu: WF

Priemer: Ø4,8

Farba: Signálna biela

Použitie: Oceľ do 3mm

blacha_u.png            zn.png 

WF-48035-9003
35 ks
11,20 €

0,05 € /1 ks

S DPH Dodanie 1 - 2 dní
Na sklade

Skrutka na kotvenie plechu je vyrobená z kvalitného a odolného materiálu, ktorý zaručuje jej dlhú životnosť a spoľahlivosť. Tento produkt je špeciálne navrhnutý na kotvenie plechov, čo z neho robí ideálnu voľbu pre rôzne stavebné, remeselné a iné priemyselné projekty.

Skrutka je k dispozícii vo viacerých farbách, čo umožňuje výber podľa individuálnych preferencií a štýlu. Bez ohľadu na to, či preferujete tradičnú striebornú farbu alebo chcete pridať do svojho projektu farebný akcent, táto skrutka vám umožní dosiahnuť požadovaný vzhľad.

Skrutka je veľmi jednoduchá na použitie a inštaláciu. Je vybavená drážkou na hlave, ktorá umožňuje pohodlné a bezpečné použitie špeciálneho nástroja na utiahnutie. Jej tvar a veľkosť sú navrhnuté tak, aby sa dokonale prispôsobili plechu a zabezpečili pevné kotvenie.

Okrem svojej funkcionality je táto skrutka tiež esteticky príjemná. Je vyrobená s dôrazom na detaily a vyzerá elegantne a profesionálne. Je ideálna pre projekty, kde je dôležitý aj vzhľad a kde je potrebné spojiť praktickosť s estetikou.

Skrutka na kotvenie plechu je skvelým pomocníkom pre každého, kto potrebuje spoľahlivé kotvenie plechov. S jej dostupnosťou vo viacerých farbách si môžete byť istí, že sa dokonale zapadá do vášho projektu a prinesie mu nielen pevnosť, ale aj štýlový vzhľad.

WF-48035-9003
35 ks

Tabuľka dát

Dĺžka (mm)
35mm
Priemer
4,8mm
Recenzie (0)

Služby

Naši dopravcovia

PK

--------------------------------------------------

packeta

--------------------------------------------------

dpd

------------------------------------------------