Skrutka farmárska na spájanie plechov 4,8x19/250 ks WSBP RAL 6005

Skrutka samorezna na spájenie plechov do 2x1,25mm.

Označenie výrobcu: WSBP

Priemer: Ø4,8mm

Farba: Machovo zelená

Použitie: Oceľ do 3mm

blacha_u.png           ral_u.png zn.png 

WSBP-48019-6005
35 ks
12,20 €

0,05 € /1 ks

S DPH Dodanie 1 - 2 dní
Na sklade

Skrutka na spájanie plechov je vynikajúci nástroj pre spájanie plechových materiálov. Tento produkt je navrhnutý tak, aby poskytoval pevné a spoľahlivé spojenie medzi plechmi, čím zabezpečuje ich bezpečné a stabilné kotvenie.

Skrutka je vyrobená z vysokej kvality nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje jej odolnosť voči korózii a dlhú životnosť. Táto vlastnosť je zvlášť dôležitá pri použití produktu v vonkajších prostrediach alebo v oblastiach so vysokou vlhkosťou.

Výhodou tohto produktu je jeho dostupnosť vo viacerých farbách. Táto možnosť výberu farby umožňuje prispôsobiť skrutky na spájanie plechov farebnej schéme plechových materiálov alebo celkovej estetike projektu. Týmto spôsobom je možné dosiahnuť harmonický a profesionálny vzhľad konečného produktu.

Okrem toho je skrutka navrhnutá tak, aby bola jednoduchá na použitie. Je vybavená špeciálnym závitom, ktorý umožňuje rýchle a ľahké zasunutie do plechu. Táto konštrukcia zaisťuje pevné a stabilné spojenie bez potreby použitia ďalších nástrojov.

Skrutka na spájanie plechov je ideálna pre použitie v rôznych oblastiach, vrátane stavebníctva, remesiel, automobilového priemyslu a mnohých ďalších. Je to vynikajúci produkt pre profesionálov aj domácich majstrov, ktorí sa zaoberajú prácou s plechmi.

Vzhľadom na svoju odolnosť, spoľahlivosť a možnosť výberu farby je skrutka na spájanie plechov ideálnym riešením pre každý projekt, kde je potrebné spojiť a kotviť plechové materiály.

WSBP-48019-6005
35 ks

Tabuľka dát

Dĺžka (mm)
19mm
Priemer
4,8mm
Recenzie (0)

Služby

Naši dopravcovia

PK

--------------------------------------------------

packeta

--------------------------------------------------

dpd

------------------------------------------------